49-ActOn-KV.jpg

Kalibratieservices voor Instrumentatie:
Optimalisatie van uw process en traceability naar de vereiste standaard

Nauwkeurig en regelmatig onderhoud aan meetinstrumenten bewijst in de dagelijkse praktijk zijn waarde. Door jaarlijks uw instrumentatie te laten kalibreren, kunt u onvolkomenheden in een vroeg stadium detecteren. Zo voorkomt u problemen in de toekomst en verlengt u de levensduur van de instrumenten. Zo weet u ook zeker dat bedrijfsprocessen optimaal kunnen draaien. Bij Yokogawa kunt u kiezen tussen drie kalibratiemogelijkheden: kalibratie op locatie, kalibratie bij Yokogawa Europe Solutions B.V. te Amersfoort of kalibratie bij onze Yokogawa kalibratiefaciliteiten.

Onze Kalibratiediensten

1. Kalibratie op Locatie

Onze service engineers maken een afspraak met u en komen bij u langs om de gewenste instrumenten te kalibreren. Omdat de kalibraties ter plekke worden uitgevoerd zijn de procesonderbrekingen minimaal en krijgt u ook de gelegenheid om onze kalibratie-experts vragen te stellen. Uw instrumenten worden snel en vakkundig gekalibreerd. Wij voeren kalibraties uit voor de volgende parameters: pH, geleidbaarheid, druk, temperatuur en zuurstof.

2. Kalibratie bij Yokogawa Europe Solutions B.V. te Amersfoort

We kunnen uw meetinstrumenten ook certificeren in onze servicecentra. In onze servicecentra valideren en certificeren we uw instrumenten en bepalen bijvoorbeeld opnieuw de celconstante van een geleidbaarheid, dit alles op onze analytische productielocatie in Amersfoort.

49-Map.png

3. Kalibratie bij Yokogawa kalibratiefaciliteiten


Kalibratie wordt uitgevoerd bij één van de Yokogawa productiefaciliteiten. Hier worden de instrumenten onder gecontroleerde omstandigheden gekalibreerd en geleverd met een Fabriekscertificaat, inclusief de resultaten en meetcondities/referentie/condities.


Onze Kalibratiemogelijkheden

Analyzers
  • PH- & geleidbaarheid Kalibratie
  • Gaschromatografie Kalibratie
  • Tunable Dioder Laser Spectrometer (TDLS)
  • Zuurstof Kalibratie (Zirconia)

Veldinstrumentaten
  • Drukkalibratie
  • Temperatuurkalibratie
  • Flowkalibratie
  • Flowmeter Fieldcheck

Klik hier om de brochure te downloaden.

Ik wil graag meer wten over de kalibratieservices